משתתפי הפרוייקט | °מעלה וחצי

פורום האקלים

יוצרי הפרויקט

תודה

לנטלי ניאגו, שליוותה את הפרויקט מההתחלה תחת כובעים רבים והשקיעה שעות בהגשמת החזון של מעלה וחצי, גם בימי הצילומים ומאחורי הקלעים.

לאיתן עמרמי שניצח על הישורת האחרונה של ההפקה ביעילות ובקלילות.

להגר נחמיאס על הניהול האדמיניסטרטיבי.

ליעל רופא על כתיבת ועריכת הטקסטים באתר וברשתות חברתיות.

ללנה איוב וטיאה לוי על פיתוח התוכן מקונספטיים מדעיים מורכבים למהלכים חינוכים מדוייקם ברורים ופשוטים.

לשירה הלמן על האנימציה המדויקת ולחברת לPOWTOON שתמכו בנו ואיפשרו ליצור את האנימציה.

לכל המרצים שהקדישו ידע וזמן יקרים לטובת הפרויקט.

ליובל גילת, המעצב הגרפי שתירגם את המידע המדעי למידע חזותי נהיר וחד בנדיבות גדולה. העמקתו מורגשת בכל המצגות של מעלה וחצי.

לשני שרלו על עיצוב האתר הקולע.

לעורכי הווידאו  - יובל ליפשיץ, איגור רייזברג, וליאור מרקוס - שנתנו ברוחב לב מזמנם ומחוכמתם הטכנית והאומנותית.

תודה לצוות ימי הצילום - אריאל שוסטר מאסטר צלם ותאורה, אודי רז על סאונד, ענאל רזניק על ייעוץ וצילום, רותם רוטנברג על צילומי סטילז - תודה לכולכם על מקצועיות ועבודת צוות מופלאה.

לא.נשי המכון למדעי כדור הארץ באוניברסיטה העברית - קרן שושנה, סנדרה קפלן, יוסי שרר, מגי פרקין, קרן מימרן, הלנה קירמייר, אדם לוי, יובל בורשטיין - על העזרה בהפקת ימי העיון וימי הצילומים.

לכל א.נשי החינוך, מורים ותלמידים שבאו לימי העיון והעירו הערות מאוד מועילות על ההרצאות.

לפרופ’ יעל מישאל והדס מגן-מולכו ממרכז הקיימות של האוניברסיטה העברית על תמיכתן פרוייקט.

לפרופ’ אשר כהן, נשיא האוניברסיטה העברית, לפרופ’ ברק מדינה, רקטור האוניברסיטה העברית ודביר רכס, עוזר הנשיא שתמכו ועזרו להוציא את הפרוייקט לפועל.

תודה אחרונה וחשובה במיוחד: לכל האנשים שהגיעו ללמוד בימי הצילומים של מעלה וחצי - תודה על הסקרנות, העניין והסבלנות שהגעתם איתם. היה תענוג לראות את הפרויקט רוקם עור וגידים בעזרתכם - תודה!